5 jarig bestaan LEAN HR Services

5 jarig bestaan LEAN HR Services

vrijdag 1 februari 2019

Afgelopen februari hebben wij ons 5-jarig jubileum mogen vieren samen met onze gewaardeerde klanten in kasteel Daelenbroeck! We begonnen de avond met een mooi ontvangst en een glaasje Prosecco. Vervolgens werden we gezamenlijk met onze klanten begeleid naar de aangeklede tafels waar de 1e gang klaar stond. Tijdens de eerste gang van het menu werden we verwend met wat muzikale hoogstandjes van de band '10 Feet Up', absoluut een genot om naar te luisteren. 

Nadat het hoofdgerecht werd geserveerd werden we entertaint door een illusionist/goochelaar, Lodewijk de Widt. Lodewijk startte zijn show met een aantal indrukwekkende goocheltrucs, goocheltrucs die ons allen perplex deden staan. Vervolgens maakte Lodewijk een rondje door de zaal waarbij hij aan ieders tafel een aantal goocheltrucs uitvoerde. Hij varieerde van klassieke kaarttrucs tot het laten verdwijnen van een konijn. De interactie was persoonlijk, stijlvol en verbluffend! De sfeer was goed!

Na het laatste gerecht werd de dansvloer geopend en werd er een gezellige avond van gemaakt samen met de band 10 Feet Up en onze klanten!

We willen graag iedereen bedanken voor de zeer geslaagde avond, we kijken uit naar ons volgende jubileum!

Team LEAN HR Services