Nieuwe medewerkers!

Nieuwe medewerkers!

woensdag 8 september 2021

Welkom bij LEAN HR Services!


Met trots verwelkomen wij per 1-9-2021 Ralf Custers. Als Business Manager gaat Ralf met passie en energie aan de slag om LEAN HR Services door te ontwikkelen op het gebied van sales en commercie. Door zijn deskundigheid in ons vakgebied, senioriteit en ondernemend karakter zijn wij zeer verheugd met zijn komst!

Per 1-10-2021 gaat Magda Chrobot als Junior Community Developer aan de slag bij LEAN HR Services. Met haar jarenlange ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, dienstverlenende instelling en sprankelende eigenheid gaan wij veel van haar leren en is ze absoluut een welkome aanvulling voor LEAN HR Services!

Afgelopen jaar heeft Rik Vossen bij ons een zeer succesvolle stage doorlopen op onze marketing afdeling. Vanaf 1-8-2021 is Rik dan ook bij LEAN HR Services in dienst getreden als Socials Developer om creativiteit en innovatie toe te voegen aan ons team.

Tot slot heeft onze meest recente aanwinst Boy Jacobs ruim voordat zijn tijdelijke overeenkomst afliep, een vaste aanstelling bij LEAN HR Services afgedwongen door zijn uitzonderlijk goede prestaties, maar bovenal ook door zijn warme en collegiale persoonlijkheid waardoor hij perfect bij ons past.

The Next Chapter Is Ours!