THE NEXT
CHAPTER
IS YOURS

Je bedrijf groeit. Je maakt strategische keuzes in producten, processen, diensten en markten. En dat heeft impact op je personeel. Gekwalificeerde mensen binnenhalen is lastig. Goede krachten binnenhouden een uitdaging. LEAN HR Services staat naast je. Als sparring partner en collega-ondernemer. Samen werken we aan de verdere ontwikkeling van je bedrijf. Constructief, Oplossingsgericht en Gepassioneerd.

Matcht jouw personeel met
jouw groeiplannen?

Next level

Kijk eens naar je plannen voor de toekomst. En vervolgens naar je personeel. Is er sprake van een match? Met andere woorden: heb je de juiste mensen nu in huis om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Misschien dat je deze vraag niet zo eenvoudig kunt beantwoorden. LEAN HR Services helpt je om het antwoord te vinden. En, of dat nu ‘ja’ of ‘nee’ is, om vervolgstappen te zetten waardoor jouw plannen haalbaar worden. Maak gebruik van onze gedegen kennis van uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling en interim-HR.

THE NEXT
CHAPTER
IS YOURS

Vinden

HR-managers en directies van gerenommeerde Limburgse bedrijven vertrouwen op ons. De afgelopen jaren hebben wij een sterke naam opgebouwd als recruitmentspecialist in de sectoren industrie, logistiek, office en techniek.

Groeit jouw bedrijf gestaag in één van deze branches? En moet die groei tijdelijk of permanent worden opgevangen met extra personeel? Wij zorgen ervoor en leveren bekwame kandidaten uit ons eigen netwerk. Óf zoeken verder als dat nodig is om jouw specifieke personeelsbehoeften in te vullen.

Binden

Je bent tevreden over je medewerkers. Het liefst wil je ze voor langere tijd aan je binden. En meenemen in de verdere groei die je voor ogen hebt. Dan worden opeens hele andere aspecten van HR belangrijk. Zoals aantrekkelijk werkgeverschap, in de meest brede zin. Geef je voldoende aandacht aan opleidingen en bijscholing, aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? En hoe zit het met je verloop- en verzuimstrategie? Wij hebben daar duidelijke ideeën over die we graag met je delen.

Recruitment marketing

Niet zelden schuiven we bij managementteams aan tafel om te sparren over employer branding en het opbouwen van een sterk imago. De scheidslijn tussen recruitment en marketing wordt steeds dunner. Wij beheersen de kunst van het verleiden, vinden en vasthouden van bekwame arbeidskrachten met behulp van moderne (online) tools en technologie. Maar altijd met als belangrijkste tool: onze persoonlijke aandacht.